Ποιοι Είμαστε

Το Hellenic Healthcare Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, έχει ιδρύσει το HEAL Academy, με όραμα την εκπαίδευση για τη συνεχή ανάπτυξη της υγειονομικής περίθαλψης σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα.

Το HEAL (HealthCare Education and Advanced Learning) Academy αποτελεί μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία για έναν ιδιωτικό όμιλο υγείας και το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη κέντρο μετεκπαίδευσης που απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και γενικότερα επαγγελματίες υγείας.

Φιλοδοξία του HEAL Academy είναι να πρωταγωνιστήσει στην εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση, έρευνα και προαγωγή επιστημονικού έργου στην ιατρική, τη νοσηλευτική και όλες τις επιστήμες υγείας.

Το ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό έργο του HEAL Academy έχει αναλάβει μια ομάδα υψηλού επιστημονικού και ακαδημαϊκού κύρους από τον Όμιλο HHG.

Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο περιβάλλον, η νεοσύστατη Ακαδημία στεγάζει κάθε ενημερωτική πρωτοβουλία, αλλά και πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη και σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιατρικές σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επιστημονική Επιτροπή

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ /ΘΕΣΗ E-MAIL
Σκανδαλάκης Παναγιώτης Προεδρος HEAL Academy - Καθηγητής Ιατρικής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παττακός Ευστράτιος Αντιπρόεδρος HEAL Academy Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δερβένης Χρήστος Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Metropolitan Hospital Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαχαίρας Αναστάσιος Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Metropolitan General Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ζαχαρόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Υγεία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δουράτσος Ελπιδοφόρος Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Λητώ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ξενάκης Θεόδωρος Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας & Καθηγητής Ορθοπαιδικής Metropolitan General Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σιούλας Βασίλης Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Μητέρα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χανδακάς Στέφανος Πρόεδρος Μητέρα - Γραμματέας HEAL Academy Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σουγιουλτζής Σταύρος Διοικητής Διευθυντής Μητέρα - Ταμίας HEAL Academy Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παπαλόης Απόστολος Επικεφαλής Μεταφραστικής Έρευνας - Υπεύθυνος Εκδηλώσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.