Μηνύματα

Με 1,1 εκατ. ασθενείς ετησίως σε και περίπου 6.500 ασθενείς στα 6 Θεραπευτήρια και τα 4 Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, η ιατρική εξειδίκευση και εμπειρία στο HHG είναι ανεκτίμητη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το HEAL Academy, το νέο, σύγχρονο και μοναδικό στην Ελλάδα και ολόκληρη τη ΝΑ Ευρώπη Εκπαιδευτικό Κέντρο για όλες τις επιστήμες της υγείας.

  • Γιατί στο HHG μοιραζόμαστε τα επιτεύγματα και τη σημαντική μας εξειδίκευση με την ιατρική κοινότητα και τους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα.
  • Γιατί στο HHG επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας, ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας.
  • Γιατί στο HHG προάγουμε τις επιστήμες της υγείας με σεβασμό πάντα στον άνθρωπο.
Δημήτρης Σπυρίδης Δημήτρης Σπυρίδης
Διευθύνων
Σύμβουλος HHG

Δημήτρης Σπυρίδης
Διευθύνων Σύμβουλος HHG

Η μετεκπαίδευση νέων επιστημόνων αποτελεί υποχρέωση όλων όσοι δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας. Άλλωστε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβεβαίωση της ευθύνης αλλά και απόδειξη της επιστημονικής υπεροχής ενός ομίλου από το να τον επιλέγουν σημαντικά ακαδημαϊκά ιδρύματα για την εκπαίδευση φοιτητών και τη μετεκπαίδευση ιατρών.

Το Hellenic Healthcare Group αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτουμε και αναπτύσσουμε πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες και κέντρα (Center of Excellence) που προσφέρουν υψηλής ποιότητας και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες υγείας, επενδύουν στην ιατρική επιστημονική έρευνα και επιδιώκουν να αποτελούν πόλο έλξης για εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αντιστρέφοντας ταυτόχρονα το  brain drain  στο χώρο της υγείας.

Μάλιστα με την ίδρυση του Εκπαιδευτικού Κέντρου HEAL Academy έχουμε ένα μοναδικό εργαλείο για να επενδύσουμε περαιτέρω στην εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας. Μαζί κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και τις υπηρεσίες υγείας κτήμα όλων.

Tάκης Σκανδαλάκης Tάκης Σκανδαλάκης
Πρόεδρος HEAL
Academy

Καθηγητή Τάκης Σκανδαλάκης
Πρόεδρος HEAL Academy by HHG

Κάθε νέος ή νέα που επιλέγει να γίνει ιατρός, επιλέγει ένα δρόμο συνεχούς γνώσης και προσφοράς, μια πορεία γεμάτη προκλήσεις. Σε αυτήν την πορεία έρχεται αρωγός το HEAL Academy με το επιστημονικό κύρος και το μέγεθος του Ομίλου HHG να τη στηρίζουν. Η Ακαδημία αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο εκπαίδευσης για φοιτητές, ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας και βασικό πυλώνα προαγωγής και παραγωγής επιστημονικού έργου με θεσμικό τρόπο. Το HEAL διαθέτει όλες τις αναγκαίες υποδομές για να φιλοξενήσει συνέδρια, σεμινάρια, να παρουσιάσει καινοτόμες τεχνικές και να στεγάσει κάθε εκπαιδευτική και πειραματική ιατρική πράξη, με σύγχρονο curriculum, σύγχρονο εξοπλισμό και επιστημονική ατζέντα που παρακολουθεί τα διεθνή τεκταινόμενα σε επιστημονικό και θεραπευτικό επίπεδο.