Όλες οι νεότερες εξελίξεις με στόχο την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση του ασθενή με τραχειοστομία και δυσφαγία. Η ημερίδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των ειδικών σε μια ομάδα ανθρώπων που ήδη έχουν μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα που σχετίζεται με σοβαρές διαταραχές σε βασικές λειτουργίες όπως η Σίτιση και η Αναπνοή. Την ημερίδα προλόγισε ο κος Π. Γιαννάκης, Τελειόφοιτος φοιτητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών και πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2021.

Σκοπός της ημερίδας είναι να τονιστεί ότι η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της δυσφαγίας είναι κρίσιμη για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά και για την αποφυγή σοβαρών επιπλοκών για τον ασθενή.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
    Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Κεφαλής και Τραχήλου, Επιστημονική Συνεργάτης ΥΓΕΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ