Όλα τα νέα δεδομένα για τον πυρετό, τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση καθώς και τη λοίμωξη Covid 19 με τις εκδηλώσεις από το αναπνευστικό στα παιδιά. Επίσης που βρίσκόμαστε με τον εμβολιασμό τους κατά του Sars-Cov-2 και ποιες οι ψυχικές επιπτώσεις της Πανδημίας σε παιδιά και εφήβους.

Οι καταξιωμένοι και με πολυετή εμπειρία ομιλητές ανέλυσαν και προσέγγισαν τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν σε θεωρητικό επίπεδο ενώ παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα περιστατικά.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • ΛΑΓΚΩΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    Επιστημονική Διευθύντρια Παίδων ΜΗΤΕΡΑ