Όλες οι πρόσφατες εξελίξεις για την κλινική λοιμωξιολογία και τον COVID-19 βρέθηκαν στο επίκεντρο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει το Άλφα Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Επιστημών και της Α’ Παθολογικής Κλινικής, Υγεία και πραγματοποιήθηκε υβριδικά το Σάββατο, στις 11 Δεκεμβρίου 2021. Την ημερίδα προλόγισε ο κος Γιώργος Τσιώτος, Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής, Μητέρα, Assistant Professor of Surgery, Mayo Clinic, Rochester, MN.

Ό, τι νεότερο υπάρχει στην αντιμικροβιακή θεραπεία καθώς και οι εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία του COVID-19 αλλά και τα νέα δεδομένα στα εμβόλια και την αντιμικροβιακή θεραπεία, αναλύθηκαν μέσα από σύντομες περιεκτικές ομιλίες καθηγητών και ειδικών επιστημόνων.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
    Διευθυντής Άλφα Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Επιστημών, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής, Υγεία