Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στην Τρισδιάστατη χαρτογράφηση (3D mapping), με τρισδιάστατο μοντέλο καρδιάς για τοποθέτηση καθετήρων και προσομοίωση τρισδιάστατης χαρτογράφησης αλλά και στην “Ex-vivo” RF biophysics, με προσομοίωση διαφορετικών RF καθετήρων καθώς και στον Προσομοιωτή ενδοκαρδιακής υπερηχοκαρδιογραφίας. Το Σεμινάριο διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Κλινική Ενηλίκων του ΜΗΤΕΡΑ / Mitera Hospital, και διεξήχθη στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2021, στην Αθήνα με υπεύθυνο προγράμματος τον κο Στυλιανό Τζέη, MD, PhD, FEHRA.

Μια διημερίδα με θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση για τους συναδέλφους ηλεκτροφυσιολόγους και ειδικευόμενους γενικής καρδιολογίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στην ηλεκτροφυσιολογία. Ομιλητές διεθνούς κύρους μετέδωσαν την εμπειρία τους μέσα από παρουσιάσεις και διαδραστικές συζητήσεις, σε συνδυασμό με πρακτική εξάσκηση σε προσομοιωτές.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • Στυλιανός Τζέης, MD, PhD, FEHRA