Όλες οι εξελίξεις στον τομέα της Διακαθετηριακής θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών την τελευταία δεκαετία βρέθηκαν στο επίκεντρο του 11ου Συνεδρίου Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών που διοργανώθηκε από το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων και τη Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΥΓΕΙΑ, υπό την αιγίδα του HEAL Academy, το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες αιχμής καταξιωμένων ιατρών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, να συμμετέχουν σε συζητήσεις καθώς και να παρακολουθήσουν ως case study επεμβάσεις. Η συμβολή κορυφαίων ειδικών Καρδιολόγων και Καρδιοχειρουργών (KQLs) από όλο το κόσμο στο Συνέδριο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
 • PATTAKOS STRATIS
  STRATIS Cardiac Surgeon Director 2nd Cardiac Surgery Dept HYGEIA, Athens
 • SPARGIAS KONSTANTINOS MD, PhD, FESC
  FEBO Ocular Oncology Center Adult and Paediatric HYGEIA & MITERA Hospitals, Interventional Cardiologist Director, Transcatheter Heart Valves Dept, HYGEIA Hospital, Athens
 • VARDAS PANOS
  Emeritus Professor of Cardiology, University of Crete, University Hospital of Iraklio, Chairman of Heart Sector HYGEIA Hospitals Groups, President of the European Society of Cardiology (2012-2014)
 • PATTAKOS GREGORY
  Cardiac Surgeon 2nd Dept of Cardiac Surgery, Associate Director