Το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων του Νοσκομείου ΥΓΕΙΑ μοιράζεται τα πιο ενδιαφέροντα περιστατικά με μία σειρά Διαδικτυακών Μηνιαίων Rounds.

Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα ανοίγουμε μια διαδικτυακή αίθουσα για όλους σας ώστε να συνδεθείτε και για 90 λεπτά να παρουσιάσουμε το πιο ενδιαφέρον περιστατικό που αντιμετωπίσαμε τον προηγούμενο μήνα και να γίνει μια διαδραστική συζήτηση. Η παρουσίαση θα είναι αμιγώς κλινική και θα ακολουθεί τη σειρά που ακολουθήθηκε στην πράξη. Από το λεπτομερέστατο ιατρικό ιστορικό και φυσική εξέταση, την αντιμετώπιση που προηγήθηκε σε όλα τα στάδια της πορείας του ασθενή, στις απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, στη λήψη αποφάσεων και στο σχεδιασμό της επέμβασης, και τέλος στην εκτέλεση της επέμβασης βήμα-βήμα όπως εξελίχθηκε στην πραγματικότητα.

Κάθε φορά εκτός από την Ομάδα Καρδιάς του ΥΓΕΙΑ θα συμμετέχουν διαδραστικά προσκεκλημένοι Ειδήμονες, ενώ θα είναι δυνατή η υποβολή ερωτήσεων αλλά και η ζωντανή συμμετοχή οποιουδήποτε κατόπιν αιτήματός του την ώρα εκείνη.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR

Π. Βάρδας – Σ. Παττακός