Όλα τα νεότερα δεδομένα για τις βασικές αρχές του μηχανικού αερισμού με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ασθενών που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπεία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΥΓΕΙΑ, στις 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:00 στις εγκαταστάσεις της HEAL Academy στο Μαρούσι. Την Ημερίδα θα προλογίσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, κα. Αναστασία Κοτανίδου.

Για την εκπαίδευση των νοσηλευτών των Μονάδων Εντατικής θεραπείας του Ομίλου HHG, οι καταξιωμένοι και με πολυετή εμπειρία ομιλητές, θα αναλύσουν σε θεωρητικό επίπεδο τις βασικές αρχές του μηχανικού αερισμού, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να συμμετέχουν σε μία εκπαιδευτική εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • Hλίας Ανδριανάκης