Όλες οι νέες εξελίξεις για την Κολποσκόπηση – Παθολογία του Τραχήλου. Ημερίδα, διοργανώνεται από το Τμήμα Κολποσκόπησης και το Τμήμα Εφαρμογών Laser κατώτερου γεννητικού συστήματος ΜΗΤΕΡΑ και διεξήχθη το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και υβριδικά.

Για την εκπαίδευση των ιατρών του ομίλου HHG, oι καταξιωμένοι και με πολυετή εμπειρία ομιλητές, ανέλυσαν σε θεωρητικό επίπεδο τις στοχευμένες τεχνικές αντιμετώπισης της παθολογίας του τραχήλου καθώς και τις βασικές αρχές κολποσκόπησης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν 4 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του Ομίλου HHG αποτελεί η συνεχιζόμενη επιμόρφωση και η ανάπτυξη του πολυάριθμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Ομίλου που καθημερινά προσφέρει εξαιρετική φροντίδα σε κάθε ασθενή και προασπίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Το HEAL Academy φιλοξενεί διαδικτυακές και συνεδριακές εκδηλώσεις, webinars, σεμινάρια, workshops σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση, θεωρητική κατάρτιση και ενημέρωση παράλληλα με προσομοίωση, παρουσιάσεις καινοτόμων ιατρικών τεχνικών, αλλά και συνολικά να στεγάζει κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ή και πειραματική ιατρική πράξη σε πανελλήνιο και διεθνές κοινό.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • ΦΟΥΝΤΑ ΔΡ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
    Χειρουργός - Γυναικολόγος Ιατρείο Κολποσκόπησης, Μαιευτήριο Μητέρα, Consultant Gynaecologist & Colposcopy Lead, Guy’s & St Thomas’ NHS trust, London, UK
  • ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MD, MSC
    Γυναικολόγος, Υπεύθυνος Ιατρείου Εφαρμογών Laser κατώτερου γεννητικού συστήματος, Μαιευτήριο Μητέρα
  • ΤΖΕΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, MD, PHD, FEHRA