Το 1ο hands-on workshop της μονάδας Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, σε συνεργασία με το Vitrolife Group. To workshop διοργανώνεται υπό την αιγίδα της HEAL, με την ευγενική υποστήριξη της Ενδοσκοπικής.

Η τεχνολογία time-lapse και τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) χρησιμοποιούνται από όλο και περισσότερες κλινικές εξωσωματικής παγκοσμίως, προσφέροντας πλεονεκτήματα στην καλλιέργεια και αξιολόγηση των εμβρύων, και αλλάζοντας σημαντικά τον τρόπο δουλειάς των Εμβρυολόγων στο Εργαστήριο IVF.

Το  θέμα του συγκεκριμένου hands-on workshop είναι η χρήση του Embryoscope, με έμφαση στο ΑΙ σύστημα iDAScore. Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει ομιλίες από Senior Εμβρυολόγους αναφορικά με την ενσωμάτωση στο εργαστήριο, την εμπειρία χρηστών, και τις διάφορες επιλογές χρήσης του Embryoscope και του iDAScore. Το δεύτερο μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στη hands-on  πρακτική χρήση του συστήματος. Παράλληλα, θα συζητήσουμε πραγματικά κλινικά σενάρια που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο εργαστήριο, και θα εξερευνήσουμε τις επιλογές που προσφέρονται από το iDAScore.

Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν και ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
COURSE DIRECTOR
  • Γιάννης Σφοντούρης PhD, Εμβρυολόγος,
    Επιστημονικός Υπεύθυνος του workshop