Τελετή έναρξης ακαδημαϊκού έτους στη Heal Academy

Τελετή έναρξης ακαδημαϊκού έτους στη Heal Academy

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, εγκαινιάσαμε το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 με μια διακεκριμένη τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του θεραπευτηρίου Μητέρα.

Παρόντες ήταν ο καθ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Πρόεδρος της Heal Academy με τα μελη του Δ.Σ., οι πρόεδροι των νοσοκομείων του ομίλου HHG, το διοικητικό προσωπικό, καταξιωμένοι επαγγελματίες υγείας, οι επιμελείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθώς και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινοτητας. Όλοι μαζί, σηματοδοτήσαμε την έναρξη ενός ακαδημαϊκού ταξιδιού γεμάτο μάθηση και απαράμιλλες ευκαιρίες.

Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η συμμαχία μεταξύ της Heal Academy (HHG Group) και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας γινεται πιο ισχυρή. Φέτος, καλωσορίζουμε θερμά 14 φοιτητές 5ετείς, ενώ συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη για την εκπαίδευση 8 εξαετών φοιτητών στα νοσοκομεία του Ομίλου HHG.

Ο καθ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης εξέφρασε τις προσδοκίες του για ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό έτος και τη συνεχή ανάπτυξη αυτής της ανεκτίμητης συνεργασίας.

Στόχος μας σε αυτό το ταξίδι είναι η γνώση, η καινοτομία και η αριστεία.